En iyi 5 Google Play Alternatifi

Google Play , Android telefonlarda standart olarak gelen bir Uygulama/Oyun/Kitap Marketidir. Fakat bazı telefonlarda Google Play olmayabilir,Kullanmak istenilmeyebilir,Ücretli içerikler ücretsiz indirilmek istenebilir,Sorunlardan dolayı indirme yapılamayabilir.... Bu sebeplerden dolayı alternatif gerekebilir ve işte sizlere 5 tane Google Play Alternatifi


(Uygulamalar Tamamen Ücretsizdir "Resmi Sitesi" Yazısından İndirebilirsiniz)

1-PP25 = (Ücretsiz) (Resmi Sitesi / İndirme Linki) (Android/İOS)

 -PP25 tamamen çince fakat her türlü uygulamanın ve oyunun crackli hali bulunmakta eğer alternatif arıyorsanız veya ücretsiz uygulamaları google play gibi bir uygulamadan direk indirmek istiyorsanız PP25 indirebilirsiniz. Çincede olsa zorluk çekmezsiniz.


2-Mobogenie = (Ücretsiz) (Resmi Sitesi) (Android)










-Mobogenie rootlu kullanıcılara önereceğim bir market uygulaması değil ama Root İzni veremeden kullanırsanız sorun olmaz (Not: Uygulamaya root izni verirseniz size sürekli olarak reklam çıkaracak.Binevi reklam virüsü gibi).

3-1Mobile = (Ücretsiz) (Resmi Sitesi) (Android)
-1Mobile, Mobogenie ye benzeyen bir Android Marketi fakat 1Mobile de saçma sapan reklamlar yok (Yani Şuanlık) oldukçada güncel tutulan içerikler var ve kullanımı çok kolay.

4-BlackMart = (Ücretsiz) (Resmi Sitesi) (Android)
-BlackMart genellikle ücretli uygulamaları ücretsiz bir şekilde indirmek için kullanılan bir Android Marketi fakat indirilen çoğu şey güncel değil ve her istenilen şey bulunamıyor.

5-Amazon AppStore = (Ücretsiz) (Resmi Sitesi) (Android)
-Amazon AppStore , Google Play e en çok benzeyen Android Marketi fakat ücretsizlerden çok ücretli içeriklere önem verilmiş gibi.Onun için ben fazla beğenmedim ama iyi bir Google Play alternatifi.

Yorumlar

  1. Sitemizde yer alan pdf formattaki içerikleri mobil cihazlarınızda rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz fakat direkt olarak kitap okuma maksadıyla oluşturulmuş uygulamalar size daha fazla deneyim sağlamaktadır. Bu aşamada sizlere ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz Android E-Kitap uygulamalarını aktaracağız. Listede yer alan tüm aplikasyonları Play Store üzerinden arayarak bulabilir ve mobil aygıtlarınıza indirebilirsiniz. Android E-Kitap Uygulamaları

    YanıtlaSil
  2. As reported by Stanford Medical, It is in fact the ONLY reason women in this country live 10 years longer and weigh on average 42 pounds less than us.

    (And realistically, it is not related to genetics or some hard exercise and EVERYTHING about "how" they are eating.)

    P.S, What I said is "HOW", not "WHAT"...

    CLICK this link to see if this easy questionnaire can help you find out your real weight loss potential

    YanıtlaSil
  3. En Iyi 5 Google Play Alternatifi >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    En Iyi 5 Google Play Alternatifi >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    En Iyi 5 Google Play Alternatifi >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK e5

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

En İyi 5 Ücretsiz Usb Boot Programları

En iyi 5 Microsoft Visual Studio Alternatifi (C++,C#)

En iyi 4 CS:GO Alternatifi [Ücretsiz]